Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Τουρκικές εταιρείες “σπάνε” τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Μαδούρο;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ερευνούν τουρκικές εταιρείες που θεωρούν πως παραβιάζουν τις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, δήλωσε την
Τρίτη ο ειδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα Έλιοτ Άμπραμς σε δημοσιογράφους. «Συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Και πάλι, ως Υπουργείο Οικονομικών και OFAC (Γραφείο Ελέγχου Εξωτερικών Περιουσιακών Στοιχείων), συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο κατόπι εταιρειών όταν τις εντοπίζουμε» ανέφερε ο Άμπραμς.
Όταν του ζητήθηκε να δώσει μια λίστα με τις τουρκικές εταιρείες που βρίσκονται υπό έρευνα δήλωσε: «Δεν μπορώ σήμερα, αλλά θα χαρούμε να σας τη δώσουμε». Ωστόσο, σημείωσε ότι ορισμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και «δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε υπό απόρρητη μορφή». Επεσήμανε ότι η τουρκική παρουσία στη Βενεζουέλα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αν και η παρουσία της δεν είναι τόσο μεγάλη σε σύγκριση με τη Ρωσία και την Κούβα. Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ότι χρησιμοποιούν κυρώσεις και άλλα μέσα για να ανατρέψουν την κυβέρνησή του και να αναλάβουν τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους της Βενεζουέλας.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
ΠΗΓΗ: SPUTNIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις