Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

«Τους Έλληνες τους περιμένει ο βυθός και οι κοιλιές των ψαριών...» Παραλήρημα Γκρίζου Φιδιού Μπαχτσελί...

Επιτέθηκε κατά της Ελλάδας για την αντίδρασή της απέναντι στις τουρκικές μεθοδεύσεις στην ανατολική Μεσόγειο


Μ’ ένα απίστευτο φραστικό παραλήρημα, ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP -και κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν- Ντεβλέτ Μπαχτσελί επιτέθηκε κατά της Ελλάδας για την αντίδρασή της απέναντι στις τουρκικές μεθοδεύσεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» κατηγόρησε τη χώρα μας πως «έχει εχθρική συμπεριφορά», προειδοποιώντας πώς «όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός».

Αναφέρει συγκεκριμένα η γραπτή ανακοίνωση του Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς. Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός. Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα, είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός. Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από την Μεσόγειο, να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις