Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

video - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχουμε αντιληφθεί πως πλέον ζούμε για τα καλά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παντού βλέπουμε φαινόμενα και συμπεριφορές που δεν είχαμε δει ούτε από το σινεμά τα προηγούμενα χρόνια.
Κι ενώ βλέπουμε τους περισσότερους να τα δέχονται, κοιτώντας καλύτερα καταλαβαίνουμε πως ένας μεγάλος αριθμός το κάνει μόνο επειδή νιώθουν μόνοι απέναντι στον κρατικό εκβιασμό.
Την ίδια στιγμή όμως σε όλο και περισσότερα μέρη του κόσμου βλέπουμε να συμβαίνει αυτό που πάντα καταλαβαίναμε πως ήταν το σημαντικότερο που μας έλειπε. Επιστήμονες αλλά και άνθρωποι από κάθε τομέα της κοινωνίας αρχίζουν να έρχονται κοντά και να συνεργάζονται με σκοπό την απελευθέρωση όλων μας.
Τέτοια γεγονότα μας υποδεικνύουν όχι μόνο πως “υπάρχει φως στον ορίζοντα” αλλά και ότι αυτή η τόσο ολοκληρωτική εποχή που ζούμε ίσως τελικά αποτελέσει την αφορμή οι άνθρωποι να αφυπνιστούν ουσιαστικά.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις