Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πέφτει το αεροπλάνο στις Σέρρες - Έπεσε λίγα μέτρα από τη μητέρα του πιλότου

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πέφτει το αεροπλάνο στις Σέρρες - Έπεσε λίγα μέτρα από τη μητέρα του πιλότου
Βίντο-ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη χθες στην Πρώτη Σερρών, το οποίο πιλόταρε
19χρονος ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Ο νεαρός και άπειρος πιλότος, μετά από λάθος χειρισμό, έπεσε σε κατοικημένο σημείο μέσα στην Πρώτη Σερρών.


Προς το παρόν παραμένει στο νοσοκομείο νοσηλευμένος με τραύματα στο κεφάλι και την κνήμη, αλλά εκτός κινδύνου.
Από τύχη μάλιστα δεν υπήρξαν κι άλλοι τραυματισμοί ή ακόμη και θύματα, καθώς το αεροσκάφος έπεσε πρώτα σε πλάτανο και στην συνέχεια πάνω σε σπίτι, νωρίς το πρωί.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από κάμερα ασφαλείας δίπλα από τον τόπο του ατυχήματος και το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, διακρίνεται ο πλάτανος που πέφτει ενώ δύο γυναίκες κάθονται μερικά μέτρα πιο δίπλα και πετάγονται έντρομες και την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο περνά από το σημείο την ώρα της πρόσκρουσης.

Όπως έλεγαν κάτοικοι μετά το ατύχημα, ήταν σημαντικό το ότι το ατύχημα έγινε νωρίς το πρωί και δεν υπήρχε περισσότερος κόσμος στο σημείο.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις