Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησαν ξανά! Αυτή την φορά δεν θα σταματήσουν… Το ΒΙΝΤΕΟ που θα ΣΑΣ ξαφνιάσει

Οι σκληροπυρηνικοί ιερείς ξαφνικά «ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ»...
Και ξαφνικά ξεκίνησαν ξανά να μιλούν για έξαρση του κορωνοϊού και να λαμβάνονται σειρά μέτρων περιορισμού της ανθρώπινης ελευθερίας.


Δυστυχώς η φράση «υγεία πάνω απ όλα» δεν αφήνει τον κόσμο να σκεφτεί καθαρά αυτό που είχε δηλώσει προσφάτως ο Σωτήρης Τσιόδρας:

«Εμείς κάναμε μια ακόμα υπερβολή μιας και οποιοσδήποτε πέθαινε και είχε κορωνοϊό καταγραφόταν σαν να πέθαινε από κορωνοϊό. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις από Covid αλλά εμείς το καταγράφαμε. Νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε».



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος κατηγορείται για πολλά σχετικά με τον ιό, προειδοποίησε πως οι επιπτώσεις του κορωνοϊού θα είναι αισθητές για δεκαετίες. Την Παρασκευή, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε άνοδο ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως, που ανήλθαν σε 292.527.

Στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν μολυσμένα τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να παρουσιάζονται τα κρούσματα αυξημένα (ΕΔΩ), το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν περισσότεροι από 1.440 νέοι θάνατοι και 69.000 κρούσματα, με τους συνολικούς αριθμούς να ξεπερνούν τους 153.000 νεκρούς και τα 4,5 εκατ. μολύνσεις.

Τα ίδια λένε για το Μεξικό, την Βραζιλία, την Κολομβία κ.α.

ΚΑΙ στην Ελλάδα άρχισαν τα όργανα, ενώ ήδη ο τουρισμός και η οικονομία έχουν πληγεί σημαντικά και πολλοί συμπολίτες μας φτωχοποιούνται, ενώ η κοινωνία μαθαίνει να ζει με περιορισμούς ακόμα και στην διασκέδαση, την πεμπτουσία του Έλληνα.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νικος Χαρδαλιάς από την Δευτέρα 3 Αυγούστου η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης αλλάζει καθώς οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα 3/8 έως και Κυριακή 9/8 υπάρχει απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κοκ), με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.

Επιπλέον, παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων έως τις 31/8, με τους ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο να καταρρέουν…

Επίσης, από Δευτέρα 3/8 έως 15/8 θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαφτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων.

Και βλέπουμε…

Ήδη συμπολίτες μας ορμάνε σε όσους όχι απλά δεν φοράνε μάσκα, αλλά δεν την φορούν καλά. Ηλικιωμένη γυναίκα, σε σουπερμάρκετ, όρμησε σε πολίτη, επειδή είχε έξω την μύτη από την μάσκα, καλώντας τον υπεύθυνο να επιβάλλει την τάξη.

Ακόμα και «σκληροπυρηνικοί« ιερείς προτείνουν στον κόσμο να φορά μάσκα, την οποία είχαν χαρακτηρίσει αρχική επικίνδυνη οι ειδικοί αλλά τώρα άλλαξαν άποψη.



Άραγε η Εκκλησία θα προτείνει αργότερα να λαμβάνουμε όλοι και το εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα του Bill Gates, επειδή το λένε οι «ειδικοί» (ΕΔΩ);

Ξεκίνησαν λοιπόν ξανά και αυτή την φορά μάλλον δεν θα σταματήσουν…

Δείτε λοιπόν το βίντεο που ίσως σας ξαφνιάσει, καθώς ο Μητροπολίτης Πειραιώς χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως σε ένα ευρύ φάσμα κληρικών και πιστών που συνήθως εκφράζουν φονταμενταλιστικές απόψεις γύρω από τα ζητήματα της Εκκλησίας! Κάποιους από εσάς, όχι όλους…




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις