Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε την προπαγάνδα η Άγκυρα: ''Η Ελληνική Ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά Τούρκων στη Ρόδο''!


Απίστευτα fake news
Ξεκίνησαν την προπαγάνδα οι Τούρκοι με επικίνδυνα fake news. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τους ''η Ελληνική Ακτοφυλακή
πυροβόλησε ένα ιδιωτικό τουρκικό σκάφος στα ανοικτά των ακτών της Ρόδου, τραυματίζοντας 3 άτομα.

''Το περιστατικό συνέβη στις 4 π.μ. τοπική ώρα και ως αποτέλεσμα το σκάφος βυθίστηκε. 3 άτομα διασώθηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή. Ένας από αυτούς είναι πολύ τραυματισμένος.''

Πρόκειται για Ψυχολογικές Επιχειρήσεις από την Άγκυρα, που στόχο έχουν να αυξήσουν την ένταση και να περάσουν μήνυμα εντός της τουρκικής κοινωνίας, ότι η Ελλάδα είναι αυτή που δημιουργεί την ένταση.     

Το περιστατικό προφανώς και δεν έχει λάβει χώρα, αλλά η Άγκυρα στήνει ''σκηνικό'' Ιμίων'', με σκοπό να ''δικαιολογήσει'' τις προκλήσεις της.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ελπίζουμε η Αθήνα να ''ξυπνήσει''

Όλα αυτά, την στιγμή που το ερευνητικό έχει μπει και άλλο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη! 

Με σταθερή νοτιοδυτική πορεία και ταχύτητα το Oruc Reis βρίσκεται 51 μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχοντας απλωμένα καλώδια. H κατάσταση παρακολουθείται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την ίδια στιγμή, το σύνολο σχεδόν του ελληνικού στόλου έχει παραταχθεί κοντά στο τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis.

Αρκετές μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του, εκπέμποντας κάθε 15 λεπτά μήνυμα μέσω ασύρματου ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βρίσκεται παρανόμως εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και καλώντας το να αποχωρήσει από αυτή.

Ο ελληνικός στόλος βρίσκεται σε πλήρη διάταξη, και σε καίριες θέσεις, με τις μονάδες που παρακολουθούν το Ορούτς Ρέις να εκπέμπουν τα μηνύματα για αποχώρηση. Πολύ κοντά βρίσκονται τουρκικές φρεγάτες και άλλα σκάφη σε διάταξη νοτίως της Ρόδου μέχρι και νοτίως της Κρήτης.

.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις