Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιατρός ΓΙΑΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ σπάει το Κυβερνητικό μπλόκ για τον Κορωνοιό..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Οι Γιατροί που κόπηκαν και δεν βγήκαν να πουν την Ιατρική τους άποψη για
αυτή την μαϊμού Πανδημία οι Γιατροί που εχουν διαφορετική άποψη απο τους Λοιμωξιολόγους της Κυβέρνησης θα μιλήσουν σε συνέδριο στην Αθήνα. μεσα στον Σεπτέμβριο. Αυτό θα μεταδοθεί διαδικτυακά...ενας Γιατρός απο τους διοργανωτές μίλησε στο Ραδιοσταθμό Fokus 106,3.Στην Ελλάδα λιγα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και Δημοσιογράφοι δίνουν το βήμα για την διαφορετική άποψη. Εμείς οφείλουμε να προβάλουμε αυτές τις απόψεις που κόβουν τα Μέσα εξαπάτησης που πληρώθηκαν απο την Κυβέρνηση για να μας κλείσουν σπίτι να μας τρομοκρατήσουν και να μας μετατρέψουν σε σκλάβους που θα ελέγχονται απο τους οπαδούς μείωσης πληθυσμού και πλήρους ελέγχου μας.

Ο Ανδρέας Γιανουλόπουλος ΤΙΝΑΖΕΙ την Κυβέρνηση στον ΑΕΡΑ...Απο τα λίγα που αναφέρει γίνεται κατανοητό οτι παίζεται το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι κατά των πολιτών με τον Κορωνοιό.

Αποκαλύπτει αυτά που σας δημοσιεύουμε εδώ και χρόνια...Το πιο σημαντικό επιβεβαιώνει οτι ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ολα αυτά που ζούμε σήμερα..Κατονομάζει χρονολογίες και στην συνάντηση στην Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 που προ ανακοίνωσαν την δηθεν Πανδημία!!!

Μιλά για την επικινδυνότητα της μάσκας και ολο το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι που γίνεται με μέρος της Ιατρικής κοινότητας και τους λοιμωξιολόγους της κυβέρνησης..

Ακούστε τον..Επιτέλους ακούμε τις κομμένες Ιατρικές Φωνές.. και περιμένουμε να επέμβουν οι Αρχές ως οφείλουν κατά όλων αυτών που έστησαν αυτή την επιδημία για ξένα Συμφέροντα κατά των πολιτών..



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις