Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγικά νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη - Δεν πίστευε στα μάτια του!

Άσχημα ήταν τα νέα που έγιναν γνωστά το πρωί της Τρίτης (8/9) για τον Γιώργο Παπαδάκη. Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;


Αναφερόμαστε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα". Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 7/9, η επί 30 χρόνια αγαπημένη πρωινή εκπομπή, επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να "καλημερίζει" το τηλεοπτικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα, σύμφωνα με στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, δεν ήταν και τόσο καλά. Ειδικότερα, η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", στο δυναμικό κοινό σημείωσε 12,4% με αποτέλεσμα να βγει  στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης. Δείτε πόσο έκαναν οι υπόλοιπες εκπομπές παρακάτω:
Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 17,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 12,4
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 7,8
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 10,0
  • Happy Day 13.8

«Φεύγω και στη θέση μου θα έρθει η...» - Σοκαρισμένοι όλοι στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη

Σοκαρισμένοι ήταν άπαντες με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος ανέφερε στον αέρα πως έρχονταν αλλαγές στον ΑΝΤ1 και στη θέση του θα υπήρχε στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα»... μια γυναίκα.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε αποφασίσει σε μια από τις τελευταίες εκπομπές του για την προηγούμενη σεζόν να... τρολάρει τους συμπαρουσιαστές του, ξεκινώντας με το να τους ενημερώσει, ότι υπήρχε η πρόθεση να τον αντικαταστήσει μια γυναίκα.
Οι Γρηγοριάδης, Χριστούλιας και Καϋμένου έμειναν στην αρχή... άναυδοι με αυτό που είπε, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο από το να παρουσιάσει το πώς οι εν λόγω συντελεστές και ο ίδιος θα έμοιαζαν, αν είχαν το αντίθετο φύλο.
Η αποκάλυψη αυτή έφερε γέλιο στη διάρκεια της εκπομπής, με τη γυναίκα να... μη μοιάζει πολύ φυσιογνωμικά στον Γιώργο Παπαδάκη και τον δημοσιογράφο να διαμαρτύρεται για ένα extreme makeover που... δεν πήγε και πολύ καλά, αν και τώρα πια ετοιμάζεται για την νέα σεζόν, προκαλώντας χαμό στο σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις