Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Για τους θανάτους και κρούσματα Covid 19 Θα ζητήσω εγγράφως από τον κ.Εισσαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΠΑΡΕΜΒΆΣΗ.
Του κΕισαγγελέα Αρείου Πάγου
Για τους θανάτους και κρούσματα Covid 19.


Θα ζητήσω εγγράφως από τον κ.Εισσαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Καταγγέλλοντας με στοιχεία ότι συμβαίνει στην χώρα μας με την λεγόμενη πανδημία Covid 19 από τον Μάρτιο 2020 μέχρι σήμερα.
Να ορισθεί καταρχήν άμεσα από την Δικαιοσύνη μια Ανεξάρτητη Επιτροπή Επιδημιολόγων -Λοιμωξιολόγων - Πνευμονολόγων που θα ελέγξει όλους τούς θανάτους και δηλωθέντα ιχνηλατημένα κρούσματα(θετικά) που αποδίδονται και καταγράφονται ανακοινώνονται ως Covid 19.
Ανεβάζοντας τον αριθμό θανάτων απο Covid 19σε 300 ενω στις περισσότερες περιπτώσεις επρόκειτο για υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα που αποσιωπάται.
Έχουν καταγγελθεί άλλωστε κυρίως στα Social media επώνυμα και διερευνώνται περιπτώσεις που ζητήθηκε από οικείους θάνατοι από άλλη αιτία να δηλωθούν ωςCovid 19.
Αυτό κάνεις δεν το διαψεύδει.
Αν τελικώς πρόκειται για επιδημία και όχι πανδημία με βάση τα αληθινά στατιστικά στοιχεία θνητότητας.
Θα αποφανθεί και θα γνωμοδοτήσει τελεσίδικα αυτή η Επιτροπή Επιστημόνων κύρους για την καταλληλότητα της μη χειρουργικής υφασμάτινης μάσκας για ανήλικους μαθητές Σχολείων.
(κυρίως ως 12 ετών)
Θα ελέγξει αν ειναι αιτιολογημένη ορθή επιστημονικά η ΠΝΠ για την υποχρεωτική χρήσης μάσκας από τους μαθητές που έφερε η κΚεραμέως.
Αν οι μάσκες μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία ανήλικων παιδιών.
Ποια άλλα μέτρα πρόληψης μπορούν να ληφθούν που θα προστατεύσουν καλύτερα αποτελεσματικά την υγεία των ανήλικων μαθητών.
Με βάση ότι εφαρμόζεται στην Ευρώπη.
Να γνωρίζουμε επιτέλους την αλήθεια.
Διότι τα ΜΜΕ έχοντας επιχορηγηθεί χρηματοδοτηθεί γενναία από την Κυβέρνηση
Δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να είναι αντικειμενικά ανεξάρτητα ως οφείλουν και διογκώνουν τα γεγονότα φουσκώνουν τις ειδήσεις τρόμου. .
Να ελεγχθεί η νομιμότητα αυτής της απόφασης δλδ της λίστας Πέτσα να πριμοδοτηθούν με άφθονο δημόσιο χρήμα τα mediaπου φτιάχνουν συστηματικά κλίμα τρομολαγνείας
Η κοινή γνώμη είναι δικαιολογημένα σε σύγχυση, με τις παλινωδίες, αμφιταλαντεύσεις ανακριβειες των αρμόδιων την ομολογημένη αλλοίωση των στοιχείων θανάτων για την εντελώς αναξιόπιστη ενημέρωση Λοιμωξιολόγων της Κυβέρνησής δύσπιστη και ανήσυχη.
Εξάλλου η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων είναι διορισμένη από την Κυβέρνηση.
Αντιλαμβάνεται κανείς την έκδηλη αγωνία των γονέων που επιδοτούνται και χλευάζονται από τα ΜΜΕ.
Όμως αυτή η ανεπίτρεπτη κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο
Αυτή η υπερβολή η παράνοια ο παραλογισμός έφεραν τις ακραίες αντισυνταγματικές και άκυρες ΚΥΑ για το ωράριο που κατέστρεψε και οδηγεί στον αφανισμό οικονομική καταστροφή τις επιχειρήσεις εστίασης και Τουρισμού γενικότερα. .
Αυτό νιώθω ως Νομικός ότι έχω χρέος απέναντι στην κοινωνία να πράξω .
Είναι θεωρώ επιβεβλημένη πλέον η παρέμβαση της Δικαιοσύνης διότι έχουν διαπραχθει αδικήματα και αναπόφευκτα θα διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα θα σχηματισθεί δικογραφία .
Να συμπληρώσω την ελλιπή παρουσία του ΕΟΔΥ
Ανεξάρτητα από τον πόλεμο εκφοβισμό και επιθέσεις που θα δεχθώ από το σύστημα
.Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις