Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Έτοιμος για Πόλεμο ο ΑΚΑΡ... «Εντολή του προέδρου μας... αν πεθάνω θα γίνω ήρωας, αν ζήσω θα είμαι τραυματίας πολέμου»...!!!

Με ένα νέο μήνυμα για την ανατ. Μεσόγειο εγκαινίασε σήμερα τη νέα χρονιά στην πολεμική αεροπορία ο Χουλουσί Ακάρ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ Μαρία Ζαχαράκη.


Πετώντας συμβολικά με ένα μαχητικό F-16 πάνω από την αεροπορική βάση στο Εσκίσεχίρ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας, Χασάν Κιουτσούκακγιούζ, έστειλε το μήνυμα ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του έθνους και των Τ/Κ, χωρίς να γίνει καμία υποχώρηση.

Το μήνυμα Ακάρ αναφέρει:

«Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας μας σε οποιονδήποτε, εκτός εάν η κυριαρχία μας στους ουρανούς και τους αιθέρες και η παρουσία μας εδώ δεν είναι διαθέσιμη. Είναι θέμα αγώνα. Μην ξεχνάτε το ρόλο σας σε αυτόν τον αγώνα, προγραμματίστε και εκτελέστε το καθήκον σας αναλόγως.

Πρέπει να αγωνιστούμε για να έχουμε παρουσία σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παλεύουμε ή να χρονοτριβούμε. Γνωρίζετε ότι διαφορετικά δεν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε. Γι 'αυτό όλοι πρέπει να εργαστούμε σκληρά. Συνεχίζουμε με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που βγήκαν από την αγκαλιά του ευγενούς τουρκικού έθνους, υπό το φως της λογικής και της επιστήμης, στο πλαίσιο του συντάγματος και των νόμων, τον αγώνα μας μέρα και νύχτα υπό το πρίσμα της εντολής του προέδρου μας ότι αν πεθάνω θα γίνω ήρωας, αν ζήσω θα είμαι τραυματίας πολέμου.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι στη διάθεση του έθνους και κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία για αυτό. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντα του έθνους μας, συμπεριλαμβανομένων και των Κυπρίων αδελφών μας, χωρίς να επιτρέψουμε ούτε την παραμικρή παραβίαση».

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις