Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Υποστράτηγε Ανασ. Σπανέ λίγη ντροπή!!! Στην Λέσβο κάνατε τους στρατιώτες μας... Οτιδήποτε άλλο εκτός από στρατιώτες!!!


Σοβαρά προβλήματα υγείας στους στρατιωτικούς που εργάστηκαν στην νέα δομή στο πεδίο βολής καταγγέλει ο ΠΟΕΣ
Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου
Στρατηγέ αυτό ξέρετε να κάνετε μόνο... ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ; Αντί να υποχρεωθεί το κράτος να πληρώσει για να φτιάξει κάτι σωστό.... 
Που αν θα πιάσουν τα μποφόρ... Θα δείτε να περνάει η θάλασσα τόσο το ανάχωμα όσο και τις σκηνές με τους λαθρομετανάστες και τότε θα θρηνήσουμε θύματα!!! 
Και θα έχει να λέει τόσο η Τουρκία και ο Ερντογάν για όλο αυτό στην Ελλάδα και το κράτος ότι φταίει ο κόσμος του νησιού της όμορφης Λέσβου... που την κάνατε σαν τα μούτρα σας!!!
Σε λίγο καιρό άλλωστε αν δεν τα πάρει όλα ο αέρας με την θαλασσα και οι καιρικές συνθήκες.. από την φυλακή που θα νοιώσουν οι λαθρομετανάστες θα βάλουν ακόμα μια φορά φωτιές πάντα με την Καθοδήγηση των ΜΚΟ!
Ακόμα γνωρίζουμε ότι έχουν σταλεί πολλές καταγγελίες κατοίκων του νησιού στο ΓΕΕΘΑ για την όλη εξέλιξη!!!
Βίντεο βλέπουμε στο διαδίκτυο να καταλαμβάνουν θέση μάχης και ένα ανενεργό άρμα λαθρομετανάστες!!!
Έτσι φυλάμε οι Έλληνες τα ακριτικά νησιά στρατηγέ Αν. Σπανέ;
Η Ελλάδα τα βλέπει όλα αυτά και δεν σας τιμά όλο αυτό και οι αποφάσεις που έχετε πάρει εσείς και η πολιτική ηγεσία!
Επισυνάπτεται και η καταγγελία από το ΠΟΕΣ:

Προβλήματα με το Προσωπικό στη Λέσβο

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με τα σχετικά έγγραφά μας, σας μεταφέραμε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των συναδέλφων μας που κλήθηκαν να συνδράμουν με την εργασία τους, από τις βραδινές ώρες της 11η Σεπτεμβρίου 2020 νυχθημερόν σε βάρδιες, στο στήσιμο σκηνικού υλικού και στη διαμόρφωση του χώρου στο Καρά Τεπέ, ζητώντας να σταματήσει η εκτός αποστολής και έργου των Ενόπλων Δυνάμεων ως άνω εργασία, αλλά και πολύ περισσότερο να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέσα και μέτρα προστασίας του προσωπικού για την υγεία τους.

Αντιπαρερχόμενοι του γεγονότος ότι ακόμη και τα νερά που παρέχονταν στο εμπλεκόμενο προσωπικό, ιδίως κατά τις μεσημβρινές ώρες που η ζέστη ήταν αφόρητη «έβραζαν», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δροσιστούν έστω και στιγμιαίως και η τροφή που τους παρείχετο, τούς εδίδετο μετά τη χορήγησή τους στους μετανάστες, σας γνωρίζουμε ότι πέντε (5) στελέχη ήδη μετέβησαν στο ΣΤΕΠ και κρίθηκαν ελεύθεροι υπηρεσίας (ΕΥ) πάσχοντες από ηλίαση, ζάλη, κεφαλαλγία, αυχεναλγία, δισκοκήλη, καταβολή, τρόμο άνω άκρων κλπ.

 

Έστω και αυτή τη στιγμή, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε αφ΄ ενός να εξασφαλιστεί ότι, τουλάχιστον το εμπλεκόμενο προσωπικό, θα απαλλαγεί οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας εντός των Μονάδων τους, θα λάβει απαλλαγές για την παρεχόμενη ως άνω και εκτός ωρών υπηρεσίας τους εργασία τους και θα τους χορηγηθούν εν είδει αποζημίωσης ικανός αριθμός αποζημίωσης ημερών εκτός έδρας (ΗΕΕ).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
Ο Γεν. Γραμματέας
Κατσανεβάκης Ιωάννης
Επισμηναγός (ΥΑΔ)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις