Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων Βάνα Σύψα:«Δεν ξέρω αν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»


ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Τις αμφιβολίες της για το εμβόλιο που θα παραγγείλει η Ελλάδα κατά του κορωνοϊού εξέφρασε η Βάνα Σύψα, μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων . εκφράζει αμφιβολίες για το εμβόλιο:

Η κ.Σύψα δήλωσε πως οι δοκιμές δεν θα έχουν τελειώσει όταν γίνει ο μαζικός εμβολιασμός τον Δεκέμβριο, ενώ η ίδια δεν ξέρει αν θα κάνει το εμβόλιο. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν το εμβόλιο της AstraZeneca είναι αξιόπιστο απάντησε:

«Γι’ αυτό το εμβόλιο υπάρχει επιστημονική δημοσίευση και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα είναι θετικά. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο είναι υπό περαιτέρω αξιολόγηση. Θα δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ευάλωτων ατόμων, δηλαδή των ατόμων με αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών σε περίπτωση που μολυνθούν από COVID-19».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα το κάνει η ίδια, με την κα.Σύψα αντί να απαντά καταφατικά ,όπως θα περίμενε κάποιος, να δηλώνει πως δεν ξέρει, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους.

«Δεν το έχω σκεφτεί προς το παρόν, δεν ανήκω στις ομάδες που θα προτεραιοποιηθούν. Θα το έκανα κυρίως για να προστατέψω ευπαθή άτομα στο οικογενειακό μου περιβάλλον, αν και λογικά εκείνα θα το κάνουν πριν από εμένα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις