Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Big Brother: Νέος εφιάλτης για την Χ.Ορφανίδου - Δημοσιεύθηκε καινούριο «ροζ» στιγμιότυπο (βίντεο)

 Σχεδόν μία εβδομάδα, έχει περάσει έπειτα από το σάλο που είχε προκληθεί σχετικά με το «ροζ» βίντεο της παίκτριας του Big Brother, Χριστίνας Ορφανίδου το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο πρώην

σύντροφός της.

​Ωστόσο, τώρα, ξεκινά ένας νέος εφιάλτης για την μελαχρινή, καθώς φαίνεται πως διέρρευσε ένα ακόμη ακατάλληλου περιεχομένου στιγμιότυπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», υπάρχει ακόμα ένα βίντεο το οποίο μοιράζεται με ταχύτατους ρυθμούς στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι σίγουρο αν το έχει μοιράζει ο άνδρας που είχε σχέση και είχε τραβήξει το βίντεο μαζί του ή αν υπήρχε ως... αρχείο στα χέρια κάποιου και το διέρρευσε τώρα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.