Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

“Δεν θα κάνουμε εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ” δηλώνει ο ΥΕΘΑ

 


Οι “αγωγοί διαρροών” της κυβέρνησης θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους υπουργούς της για να μην υπάρχει σύγκρουση διαρροών και δηλώσεων! Οι κυβερνητικές διαρροές έκαναν λόγο για εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ 10 δις. Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ, ότι «δεν πρόκειται για… εξοπλιστικό μαμούθ ύψους 10 δισ., όπως εσφαλμένως διαδίδεται, αλλά για ένα πρόγραμμα σταδιακής, έξυπνης και εξειδικευμένης ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων».


Το ποσό που θα διατεθεί για το εξοπλιστικό λοιπόν θα το μάθουμε κάποια στιγμή ,όταν το υπουργείο Οικονομικών θα ΄ναι σε θέση να ενημερώσει τι μπορεί να διαθέσει. Για τα υπόλοιπα που είπε ο ΥΕΘΑ μπορεί να γίνει δεκτό μόνο ότι θα πρόκειται για ένα πρόγραμμα σταδιακής ενίσχυσης. Αναγκαστικά λόγω της οικονομικής στενότητας, γιατί κατά τ΄ άλλα χρόνος δεν υπάρχει…


Για την έξυπνη ενίσχυση; Η επιλογή των Rafale είναι έξυπνη κίνηση ,αλλά μην γελιόμαστε η απόφαση ελήφθη με …καραμπόλα, μετά από την υπαναχώρηση για την προμήθεια γαλλικών φρεγατών.


Το τρίτο περί εξειδίκευσης που πάει μαζί με την “έξυπνη άμυνα” δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό. Ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω ο ΥΕΘΑ…

Από τις διαρροές -πάλι αυτές- που ακολούθησαν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού “έξυπνη άμυνα” δεν προκύπτει…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις