Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ένταση και επεισόδια στον Άλιμο: Γονείς επιχείρησαν να σπάσουν κατάληψη σε σχολείο - Δείτε τις απίστευτες εικόνες από όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί




 Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σήμερα στον Άλιμο, όπου προκλήθηκε ένταση έξω από το 2ο και 5ο Γυμνάσιο της περιοχής.

Γονείς επιχείρησαν να «σπάσουν» την κατάληψη, προσπαθώντας να απομακρύνουν τα εμπόδια από την κεντρική πόρτα του σχολείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα alimosonline.gr.

Τις εικόνες κατέγραψε μαθητής με το κινητό του, ενώ μαθητές αναφέρουν πως υπήρξαν γονείς που έσπρωχναν και χτυπούσαν τα παιδιά, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα.

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως υπάρχουν μαρτυρίες για έντονα περιστατικά βίας από γονείς σε μαθητές και μαθήτριες που εκπροσωπούσαν το σχολείο τους.

Σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση και να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις