Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Χανιά: Καταγγέλλουν ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές που ήθελαν να κάνουν κατάληψη

 


Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησαν μαθητές σχολείου, που τελούσε υπό κατάληψη από χθες, στα Χανιά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που επικαλείται το flashnews.gr, σήμερα το πρωί ο διευθυντής του σχολείου βιαιοπράγησε εναντίον μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κρατώντας ένα σιδερένιο εργαλείο ο διευθυντής επιχείρησε να κόψει τις αλυσίδες, και χτύπησε χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα. Μάλιστα σήκωσε με τα χέρια και πέταξε μακριά ένα ποδήλατο μαθητή.

Όπως καταγγέλλουν, ο διευθυντής χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας τους μαθητές, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια συναδέλφων του και γονέων των παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών του σχολείου, ο ίδιος καθηγητής, χθες που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, πήδηξε τα κάγκελα προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χανίων Γρηγόρη Γκουλούση ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και μάλιστα τόνισε, ότι έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Γ. Κυριακάκης ο οποίος έλαβε γνώση του θέματος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις