Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Χωρίς προβλήματα έφτασε στο Καστελόριζο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Η κ. Σακελλαροπούλου δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κατά την άφιξή της στο ακριτικό νησί και βρέθηκε στη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια πρόκειται να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Μεγίστης ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου του νησιού.
Η ΠτΔ και θα επισκεφθεί πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, και θα καταθέσει στεφάνι τόσο στο μνημείο των πεσόντων στο λιμάνι όσο και στο μνημείο της κυράς της Ρω που βρίσκεται στην ομώνυμη βραχονησίδα .
Την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις εορτασμού, εκπροσωπούν, από την κυβέρνηση, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, από τη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Δωδεκανήσων Βασίλης Υψηλάντης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δωδεκανήσων Νεκτάριος Σαντορινιός και από το ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής Αθηνών.
Την ώρα που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι στο Καστελόριζο, ο Χουλουσί Ακάρ πήγε σε περιοχή της Τουρκίας που είναι ακριβώς απέναντι από το νησί (Αντίφιλο), δηλώντας θετικός σε διάλογο με την Ελλάδα.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις