Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

«Δεν ντρέπεσαι βρε, το παιδάκι;»ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ σε λεωφορείο – Επίθεση σε νεαρό που δεν φορούσε μάσκα! (ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο)


 Άγριες καταστάσεις στα ΜΜΜ προκαλούν οι αποφάσεις για γενική χρήση της μάσκας.

Με μανία επιτίθονται πλέον είτε λεκτικά είτε ακόμη και σωματικά πολίτες που αντικρίζουν στον δρόμο ή σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος (π.χ. ΜΜΜ) άτομα που δεν φορούν μάσκα.

Μάλιστα η κατάσταση στα λεωφορεία και τα κάθε λογής μέσα μεταφοράς έχει ξεφύγει σε επικίνδυνο βαθμό!

Οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και καθώς φαίνεται οι Έλληνες πολίτες φτάνουν στο σημείο να έρθουν μέχρι και στα χέρια για τις…μάσκες!

Για τις μάσκες που μέχρι πριν λίγο καιρό οι ίδιοι οι ειδικοί συνέστηναν να μην τις φοράει ο γενικός πληθυσμός, πόσο μάλλον αν είναι υγιής.

Σήμερα ωστόσο οι εικόνες στους ελληνικούς δρόμους είναι απλά θλιβερές.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Ethnos με έναν ηλικιωμένο άνδρα να επιτίθεται με μπουνιές κατά ενός νεαρού που έκανε το…έγκλημα να μη φορά μάσκα σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας.

Xαρακτηριστικό της μανίας που τον διακατείχε είναι πως ο ηλικιωμένος άνδρας δεν σταματούσε να χτυπάει τον νεαρό παρά τις συνεχείς συστάσεις των υπολοίπων επιβατών.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον νεαρό άνδρα που δεν φορούσε μάσκα να ματώνει στο κεφάλι από τα συνεχή χτυπήματα:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις