Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ο Dr. Stefano Montanari στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο ! Διακεκριμένος Ιταλός Καθηγητής & Ερευνητής Νανοπαθολογίας - και αυτός αιρετικός και συνωμοσιολογος;

Άλλος ένας ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και....συνωμοσιολόγος
ο Dr. Stefano Montanari στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο !
Διακεκριμένος Ιταλός Καθηγητής & Ερευνητής Νανοπαθολογίας

<<Απο τον Οκτώβριο του 2019 κυρίως στην Ιταλία εδώ που ζώ, παρατήρησα περιπτώσεις απο πνευμονικές λοιμώξεις που δεν μπορούσαν να θεραπευτούν με αντιβιοτικές και αντιικές θεραπείες. Αργότερα είδαμε ότι το πρόβλημα ήταν θρομβοεμβολικής φύσεως.
Με έρευνες σε ευρωπαικά προγράμματα εδώ και 20 χρόνια, η γυναίκα μου και εγω παρατηρήσαμε ότι τα νανοσωματίδια προκαλούσαν θρομβοεμβολές.
Οι περιοχές στην Ιταλία που πλήγησαν περισσότερο, απο την κοβίντ είναι οι περιοχές με την μεγαλύτερη μόλυνση και την μεγαλύτερη ποσότητα νανοσωματιδίων.
Επίσης σε αυτές τις περιοχές υπήρχαν υπερβολικοί εμβολιασμοί ιδίως  τους προηγούμενους μήνες και αυτοί εμβολιασμοί ήταν κυρίως κατά της γρίπης και του μηνιγγόκοκου.
Για 16 χρόνια έχουμε αναλύσει τα εμβόλια, έχουμε αναλύσει 45 διαφορετικούς τύπους εμβολίων, εκατοντάδες δείγματα απο αυτά τα 45 εμβόλια.
Και σε όλα αυτά τα δείγματα βρήκαμε ότι ήταν όλα μολυσμένα με νανοσωματίδια και όλα αυτα τα νανοσωματίδια είναι μη σύμβατα με το σώμα και όπως είπαμε αυτά τα νανοσωματίδια προκαλούν θρομβώσεις.
Και γνωρίζουμε ότι όλα τα εμβόλια πρέπει να δημιουργήσουν φλεγμονώδη αντίδραση για να δουλέψουν και σε αυτή προστίθεται και η φλεγμονώδη αντίδραση της μόλυνσης και των νανοσωματιδίων.
Είναι πιθανόν και ο ίδιος ο ιός να έχει μια δράση να προκαλεί φλεγμονή, οπότε η φλεγονή μεγαλώνει.
Η ΜΑΣΚΑ δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ, ,άρα και καλλιέργεια ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ, επίσης εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωση διοξειδίου που μετρήθηκε,υποστήριξε πως ο εγκέφαλος δεν τροφοδείται με την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου με αποτέλεσμα να οδηγείται στην λιποθυμία ενα παιδί.
Άρα τα μέτρα με τη μάσκα που παίρνουν ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ την υγεία μας!
Ο ΥΓΙΗΣ πρέπει να αναπνέει ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.
Όχι μάσκα στα παιδιά!
Εδώ στην Ιταλία πολλά παιδιά λιποθυμούν εξαιτίας της πολύωρης χρήσης της μάσκας!
·Οι θάνατοι προέρχονται ως επί το πλείστον από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!
·Οι θρομβώσεις που προκαλούνταν στους πνεύμονες αντιμετωπίστηκαν κατά την νοσηλεία με οξυγόνο υπό πίεση,το οποίο οξείδωσε τα κύτταρά τους και τους οδήγησε στο θάνατο.
Άρα ο θάνατός τους ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης θεραπείας!
Στην Ιταλία οι γιατροί δεν κάνουν νεκροψία με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις