Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΕΥΠ στην Μόρια, έλεγχος για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – Τα τρία ύποπτα γεγονότα

Έληξε η σύσκεψη στο Μαξίμου
Η φωτιά στην Μόρια κατέστρεψε, όπως είδαμε τον καταυλισμό και άφησε περίπου 13.000 ανθρώπους στους δρόμους.


Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να είναι προβοκάτσια, αφού εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.


Το είπε άλλωστε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας,  σε συνεντεύξεις του πως εξετάζεται και το σενάριο του εξωγενούς παράγοντα. Λόγω αυτού, μάλιστα, δόθηκε εντολή να ενεργοποιηθεί το δίκτυο πληροφοριών της ΕΥΠ!

Πριν από λίγο, μετά την λήξη της ευρείας σύσκεψης στο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανακοίνωσε πως κυβερνητικό κλιμάκιο θα μεταβεί στο νησί και θα υπάρξουν ανακοινώσεις στις 18.00 από εκεί.

 Νωρίτερα ο κ. Πέτσας είχε τονίσει πως «θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα. Και τον τρόπο και τις αιτίες». Απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να υπάρχει τουρκική παρέμβαση στα επεισόδια, υποστήριξε πως μετά τη μελέτη των δεδομένων θα υπάρξει συμπέρασμα για ποιος ευθύνεται, χωρίς όμως να αποκλείει τέτοιο ενδεχόμενο.

Υπάρχουν δε σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά στην Μόρια!!

Οι Αρχές ανησυχούν για τρία στοιχεία υπό το πρίσμα των γεγονότων και της σχεδόν ολικής καταστροφής του καταυλισμού:

Οι αλλοδαποί γνώριζαν ότι τα κρούσματα και οι επαφές τους απομονώνονται αφού η διαδικασία είχε ακολουθηθεί τις προηγούμενες ημέρες,
Οι φωτιές ξέσπασαν ενώ το σύνολο σχεδόν των πυροσβεστικών δυνάμεων βρίσκονταν στην άλλη άκρη του νησιού,  στα πύρινα μέτωπα που είχαν ξεσπάσει στην Βατούσα και την Άντισσα.
Όταν έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις στη Μόρια, δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από ομάδες διαβιούντων στον καταυλισμό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κι άλλο η επέμβασή τους.
Περισσότερες πληροφορίες το απόγευμα…



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις