Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

video - Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

 Θα λέγαμε πως μετά το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο του προηγούμενου Σαββατοκύριακου επισημοποιήθηκαν δύο βασικά πράγματα. Πρώτον ότι δεν είναι “όλη η επιστήμη” που υποστηρίζει όσα

ακούμε από τα μέσα μαζικής ύπνωσης. Και δεύτερον ότι αυτοί που υποτίθεται πως αποφασίζουν για τα μέτρα και ακολουθούν το επίσημο αφήγημα δεν έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Καθώς αν υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έβαζαν εμπόδια, δεν θα τρομοκρατούσαν όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική τους και θα δεχόντουσαν να μπουν σε ένα γόνιμο διάλογο με σκοπό το καλό όλων.

Αντί των παραπάνω, απάντησαν με ακόμα αυστηρότερες νομικές διατάξεις και ψυχολογικές επιχειρήσεις μην τυχόν και παρασυρθεί κανείς και αντιληφθεί την αλήθεια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι Ασκοί του Αιόλου μπορούν πλέον να κλείσουν.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις