Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ερντογάν προς Μακρόν: “Δεν καταλαβαίνω γιατί στηρίζεις τους Έλληνες”

 


“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Γαλλία στηρίζει τις μαξιμαλιστικές θέσεις Ελλάδας και Κύπρου”, φέρεται να είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στο Γάλλο ομόλογο του Εμ. Μακρόν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν είπε στον Μακρόν ότι “μια θετική στάση στη Σύνοδο Κορυφής θα βοηθήσει το διάλογο”.

Με λίγα λόγια οι τόνοι στις σχέσεις Άγκυρας-Πσρισίων χαμήλωσαν και αυτό η Αθήνα θα πρέπει να το αξιολογήσει. Η Αθήνα που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσει έναν ισχυρό αμυντικό άξονα με το Παρίσι ,την οποία και άφησε με δική της ευθύνη ανεκμετάλλευτη.


Τι περιμένουμε τώρα; Τη σύνοδο κορυφής που μετατέθηκε λόγω κορονοϊού όπως ανακοινώθηκε για τη 1η Οκτωβρίου. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις για την Τουρκία, η οποία μέχρι στιγμής παίρνει ότι θέλει στα ελληνοτουρκικά οδηγώντας την Ελλάδα σ΄ ένα δύσκολο τραπέζι συζητήσεων. Είναι μάλλον δύσκολο να το αποδεχτούμε αλλά αν υπάρχει θέμα απομόνωσης κάποιου στο “παιχνίδι” που παίζετε στην περιοχή, αυτό δεν αφορά στην Τουρκία. Άλλο κινδυνεύει με απομόνωση…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις