Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ετοιμαστείτε, ξεκινάνε τα απογευματινά μπουζούκια και στην Αθήνα

Τα περιοριστικά μέτρα με το κλείσιμο των μαγαζιών στις 00:00 αναπροσαρμόζουν το ωράριο στα κέντρα διασκέδασης.


Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Αττική για να μην εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο ο κορονοϊός, αναγκάζουν τα καταστήματα να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν επηρεάζει μόνο αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά κυρίως αυτούς που δουλεύουν εκεί...

Βλέπετε, την ώρα που πρέπει να κατεβάσουν ρολά τότε, υπό κανονικές συνθήκες, θα ξεκινούσε το πρόγραμμά τους.

Ο Νίκος Βέρτης στην Θεσσαλονίκη, έκανε την αρχή με τα απογευματινά μπουζούκια και φαίνεται πως το... πείραμά του, κρίνεται επιτυχημένο, καθώς ετοιμάζονται να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Κέντρο στο Μπουρνάζι, στο οποίο θα εμφανίζονται οι Δασκουλίδης, Σαμπρίνα και Καρουσάκη, ετοιμάζεται να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του και να ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα, προκειμένου έχει τελειώσει στις δώδεκα παρά και να προλάβει να αποχωρήσει ο κόσμος.

«Υπάρχουν αποστάσεις σε όλα τα τραπέζια, έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις», σχολίασε η Σαμπρίνα, ενώ από την πλευρά ο Γιώργος Δασκουλίδης, ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτού του είδους τα καταστήματα δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτό το ωράριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις