Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ


 Νίκος Αντωνιάδης

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ

______________________

ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

_______________________

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

________________________

Mετά από συνεννοήσεις που είχα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), αφού πρώτα τελείωσα την κατάθεσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά), πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας και κατέθεσα την υπ' αριθμ. 1057/9/2622/24.9.2020 μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, του ΚΑΤ και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις ακτινογραφίες της ντροπής.

Αυτή τη στιγμή έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες για τον εντοπισμό  του Νίκου Ευαγγελάτου και τη σύλληψή του (δεν είναι δύσκολο -στο MEGA βρίσκεται, στη Λεωφόρο Συγγρού 340). Σήμα έχει δοθεί και για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι βρίσκονται στο ΚΑΤ και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τα μεσάνυκτα.

Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι ξανά στην ΓΑΔΑ και θα δω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρο Τζεφέρη. Εκεί θα είναι και ο Διοικητής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος να διασφαλίσει την τήρηση της νομιμότητας και ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα προβεί στη σύλληψη του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είναι προφανές, ότι όταν ειδικά αυτές τις ημέρες γίνεται τόσος λόγος για την αυτόφωρη διαδικασία στις περιπτώσεις διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ο νόμος και η δικονομία θα πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αναμένω.

Και όλοι εσείς αναμένετε μαζί μου.


ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις