Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Γιγαντώνεται το κίνημα των καταλήψεων κατά της μάσκας: Έχει επεκταθεί σε 35 πόλεις - Κλειστά 700 σχολεία


 Οι καταλήψεις στα σχολεία με βασικό αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας ανέρχονται σε περίπου 700 σε όλη τη χώρα σύμφωνα με το συντονιστικό των μαθητών Αθήνας το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι εκτείνονται σε 35 πόλεις. 

Επίσημα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, αλλά η κυβέρνηση θέλει να θεωρεί ότι οι καταλήψεις είναι περίπου 300!. Αν κάποιος έχει ανοιχτά τα «μάτια» του στο τι συμβαίνει στο κοινωνικό περίγυρο θα καταλάβει ότι φέτος επί της ουσίας δεν έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά κι αυτό εξαιτίας της κυβέρνησης η οποία καταπιέζει παιδιά και εφήβους να κυκλοφορούν σαν τον «Μπατμαν» και να φοράνε μάσκες συνεχόμενα για επτά ώρες και βάλε.

Περισσότερα από 700 σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε το Συντονιστικό Όργανο Μαθητών Αττικής, ενώ έχουν προγραμματιστεί:

Α. Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα σχολεία για να συζητηθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Β. Νέα διαδήλωση την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Το υπ. Παιδείας

Το υπουργείο Παιδείας, όπως είθισται κάθε χρόνο, αποφεύγει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία αριθμού  καταλήψεων, ανά Νομό ή ανά Περιφέρεια, με βάσει τα δηλωθέντα στο  myschool.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις