Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΞΥΛΟ με καρέκλες σε σχολείο!!! ΑΓΡΙΟΣ KAYΓΑΣ Μπογδάνου KAI Γιαννούλη για τις καταλήψεις (vid)

 


«Φωτιά» στην κοινωνία...

Χαμός με τις σχολικές καταλήψεις, οι οποίες γίνονται στον απόηχο της επιβολλής χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Επεισόδια στην Καλαμάτα και φωτιά σε σχολείο της Χαλκίδας.

Μάλιστα, το βίντεο με το επεισόδιο στην Καλαμάτα προκαλεί αίσθηση…

Στην Καλαμάτα, μαθητές πετούν καρέκλες και διαπληκτίζονται με καθηγητές.

Συγκεκριμένα, όταν οι καθηγητές επιχείρησαν το πρωί να μπουν στους χώρους του 6ου Γενικού Λυκείου της Καλαμάτας, δέχθηκαν την επίθεση των μαθητών. Στον έντονο λεκτικό διαπληκτισμό που ακολούθησε και τις ύβρεις, ένας πατέρας επιχείρησε να μπει μέσα και να ανοίξει την πόρτα και οι μαθητές του πέταξαν καρέκλες και τον χτυπούσαν, με συνέπεια να ακολουθήσει ο γενικός χαμός.

Μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑB έφθασε στον χώρο, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Δείτε το επεισόδιο στο 6ο Γενικό Λύκειο στην Καλαμάτα…

 
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, εξωσχολικοί εισήλθαν εντός του σχολικού κτηρίου και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα, όπως δήλωσαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στην ιστοσελίδα eviathema.gr. Την ίδια στιγμή και σε άλλα σχολεία, η κατάληψη συνεχίζεται, με χαρακτηριστική εικόνα την πρωινή με τους μαθητές με… ειδική επιχείρηση να έχουν τοποθετήσει κάδους πάνω σε άλλους.
Σκληρή κόντρα για τις καταλήψεις στα σχολεία είχαν στον αέρα του MEGA ο βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. Η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έγινε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου καλεσμένος ήταν επίσης ο βουλευτής Επικρατείας ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης σχετικά με τις καταλήψεις. Ο κ. Γιαννούλης άσκησε κριτική στον κ. Μπογδάνο τον οποίο χαρακτήρισε «ακροδεξιό απολειφάδι» κατηγορώντας τον ότι έκανε αναφορές σε γονείς που μεγαλώνουν φίδια και πίθηκους. «Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης. Ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι δέχεται ανοίκεια επίθεση από τον κ. Γιαννούλη και πως δεν δέχεται κριτική περί ακροδεξιάς «από συνεργάτες της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων» και σημείωσε πως η αναφορά «τι φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» που συνόδευε σκίτσο σε ανάρτησή του δεν είχε να κάνει με τους γονείς αλλά με τις καταλήψεις και τους καταληψίες. «Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα» είπε. Και συμπλήρωσε: «Οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα, είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία». Ξεκαθάρισε δε πως φίδια δεν εννοούσε τα παιδιά αλλά τους «ινστρούχτορες» τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις