Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Τσαβούσογλου: “Με την Ελλάδα θα συζητήσουμε τα πάντα ή τίποτα”

Η Τουρκία εξακολουθεί να τηρεί την τακτική του “ζεστού-κρύου” στο θέμα των ελληνοτουρκικών. Εμφανίζεται έτοιμη για διάλογο αλλά με δική της ατζέντα, όταν μιλά με το Βερολίνο και την
Ουάσινγκτον και απειλεί όταν απευθύνεται στην Ελλάδα. Η οποία κανένας δεν έχει καταλάβει ,γιατί δείχνει τέτοια προθυμία για “διάλογο”.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι οι διερευνητικές αφορούν σ΄ όλα τα θέματα ακόμη και αυτό της αποστρατιωτικοποίησης νησιών.

«Ως δικαιολογία για την στρατιωτικοποίηση των νησιών λένε πως υπάρχει απειλή από την Τουρκία. Ενώ δεν έχει γίνει καμία επίθεση στα νησιά αυτά. Επίσης αν θα γίνει μια στρατιωτική επέμβαση από την Τουρκία αυτά τα στρατεύματα δεν θα έχουν καμία χρησιμότητα.

H Eλλάδα πρώτα πρέπει να ανακοινώσει πως δεν αποδέχεται τον χάρτη της Σεβίλλης. Οσο παραμένει αυτός ο χάρτης δεν είναι δυνατόν να λύσουμε τα προβλήματα. Σήμερα μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διερευνητικές, όμως πως θα λύσουμε τα προβλήματα;


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις