Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Προκαλεί η Γιαμαρέλλου για τον συνωστισμό στα MMM: Nα πάτε με τα πόδια!

 


Ως άλλη Μαρία Αντουανέττα, η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου, έδωσε τη λύση στους πολίτες που βιώνουν τη «σαρδελοποίηση» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τους προτείνει να…

πάνε με τα πόδια

Οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού και σαρδελοποίησης σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, είναι κάτι παραπάνω από εξοργιστικές, την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα αυξάνεται ανησυχητικά μέρα με τη μέρα. Κι αυτό, φυσικά, δε συμβαίνει γιατί κάνουν κάτι λάθος οι επιβάτες των Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά γιατί τα δρομολόγια είναι αραιά καθώς υπάρχουν κενά προσωπικού αλλά και γιατί δεν ανανεώνεται ο στόλος των λεωφορείων.

Τη λύση για τους πολίτες που βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι απέναντι στον κορονοϊό αφού είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, φαίνεται πως βρήκε η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Η λοιμωξιολόγος που τον Μάιο προέτρεπε τους πολίτες να κοινωνήσουν χωρίς φόβο, ιεραρχώντας πιο ψηλά την πίστη της από την επιστήμη την οποία υποτίθεται ότι υπηρετεί, βρήκε τη λύση για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σε συνέντευξή της στην Κρατική Τηλεόραση, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, είπε σε χαλαρό ύφος ότι ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει με τα πόδια!

«Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία… Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή», ήταν η πρόταση μέλους της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, αντί να μιλήσει για αύξηση των δρομολογίων. Λες και το να διασχίσεις τη μισή Αθήνα με τα πόδια είναι αυτό που λείπει από χιλιάδες εργαζόμενους όταν επιστρέφουν από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις