Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Διαρροή αέρα ξύπνησε τους αστροναύτες τα μεσάνυχτα


 Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) λόγω διαρροής αέρα.

Οι αστροναύτες ξύπνησαν από τον συναγερμό και μέσα στο σκοτάδι προσπαθούσαν να εντοπίσουν και να απομονώσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη NASA, δύο Ρώσοι και ένας Αμερικανός ήταν εκείνοι που έσπευσαν να εντοπίσουν το πρόβλημα, το οποίο όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευε.

Πρόκειται μάλιστα για την τρίτη φορά σε διάστημα περίπου ενός μήνα που η ομάδα έπρεπε να απομονωθεί στο ρωσικό τμήμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η διαρροή, όπως αναφέρει η Guardian.

Τελικά, σύμφωνα με τη NASA, όπως αποδείχθηκε λίγο μετά, αυτό που προκάλεσε τη διαρροή αέρα ήταν η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.

Η διαρροή εντοπίστηκε πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο. Τα στελέχη της NASA τονίζουν, ωστόσο, ότι παραμένει μικρή και δεν αποτελεί κίνδυνο.

Την Πέμπτη η NASA θα στείλει επιπλέον δεξαμενές αέρα.

Όσο η διαρροή δεν χειροτερεύει, το σταθμός θα είναι εντάξει έως την άνοιξη, σύμφωνα με τον Τοντ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις