Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Η Βρετανίδα καλούσε σε βοήθεια για αρκετή ώρα αφού χτυπήθηκε από το ταχύπλοο

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Η Βρετανίδα καλούσε σε βοήθεια για αρκετή ώρα αφού χτυπήθηκε από το ταχύπλοο
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στην Κέρκυρα καθώς προκύπτει πως η 60χρονη Βρετανίδα για αρκετή ώρα καλούσε σε βοήθεια αφού κτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος.


Τον χειριστή του ταχυπλόου που τραυμάτισε θανάσιμα την 60χρονη Κλερ Γκλάτμαν στα ανοιχτά της παραλίας Αυλάκι στην Κέρκυρα το πρωί της Δευτέρας προσπαθεί να εντοπίσει το Λιμενικό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η άτυχη Βρετανίδα κουνούσε για αρκετά λεπτά τα χέρια της καλώντας σε βοήθεια αφού χτυπήθηκε από το ταχύπλοο.
Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης δήλωσε ότι «δεν αποκλείεται» η Γκλατμαν να έκανε απελπισμένα σήματα στον χειριστή πριν να την χτυπήσει με την προπέλα του ταχύπλοου.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η προσοχή των αρχών έχει στραφεί σε δύο ταχύπλοα που εξετάζονται στην ξηρά με το ένα να ανήκει στον Βρετανό hedge fund manager, Ρομπ Λούκας.


Το δεύτερο ταχύπλοο που εξετάζεται φέρεται να ανήκει σε Έλληνα.

Ο κ. Αϊβατίδης είπε, επίσης, στους δημοσιογράφους ότι «φαίνεται να υπάρχουν σημάδια κάποιας απότομης στροφής του ταχύπλου. Το πρώτο σημείο του σώματος της 60χρονης που δέχθηκε χτύπημα ήταν το αριστερό της χέρι»

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Λούκας, ο οποίος έχει ήδη εξεταστεί από τις αρχές, υποστηρίζει ότι την ώρα του δυστυχήματος ήταν σε άλλο σημείο της περιοχής.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις