Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τρίκαλα: Σάλος με 60χρονο επιδειξία - Δεν σταμάτησε ούτε μπροστά στους αστυνομικούς

 


Αποτρόπαιες σκηνές μπροστά σε ανήλικα παιδιά 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στην πόλη των Τρικάλων, με έναν άντρα, περίπου 60 ετών, να αυνανίζεται σε δημόσια θέα ξαπλωμένος στις όχθες του Ληθαίου.

Σύμφωνα με το tv10.gr, το περιστατικό καταγράφηκε στο ύψος της γέφυρας Γούρνας, με τους περαστικούς να μένουν έκπληκτοι στη θέα του σάτυρου, ο οποίος ανενόχλητος… εκτόνωνε τις ορμές του.

Να σημειωθεί πως λόγω μέρας και ώρας, υπήρχε κίνηση στην περιοχή, με αυτή την αποτρόπαια σκηνή να βλέπουν ακόμη και ανήλικα παιδιά.

Φυσικά κάποιοι δεν έμειναν άπραγοι και κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που τον έπιασαν… επί το έργον. Προς έκπληξη τους όμως, εκείνος συνέχιζε την πράξη του, παρά τις συστάσεις που του έκαναν.

Φυσικά οι χειροπέδες δεν άργησαν να περαστούν, με τον σάτυρο να οδηγείται στο Τμήμα Ασφάλειας για τα περαιτέρω.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις