Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σε… έκσταση η Άγκυρα: Φτιάξαμε UAV που μπορεί να πετά συνέχεια πάνω από Αιγαίο και ανατ. Μεσόγειο για 50 ώρες - Θα φέρει έως 12 πυραύλους

Αθόρυβα και μεθοδικά οι Τούρκοι ετοιμάζουν σειρά εξοπλισμένων UAV με τα οποία θέλουν να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο στόλο από αυτά, με στόχο την χρησιμοποίησή τους σε αποστολές βομβαρδισμού και κορεσμού της ελληνικής Αεράμυνας. 
 Έτσι μετά το Akinci η τουρκική αεροπορία βιομηχανία ετοιμάζει το UAV Aksungur το οποίο αποτελεί την εξοπλισμένη έκδοση του UAV αναγνώρισης Anka. Το συγκεκριμένο UAV μπορεί να μεταφέρει μεγάλη ποικιλία οπλισμού όπως βόμβες Mk-82 και Teber 81/82, αλλά και κατευθυνόμενες συλλογές καθοδήγησης με λέιζερ της σειράς HGK-82, ενώ διαθέτει και σύστημα FLIR CATS. 
Ένα από τα πρωτότυπα πραγματοποίησε και βολή στις 10 Σεπτεμβρίου μιας βόμβας Mk-82. Το UAV έχει αυτονομία 49 ωρών χωρίς να μεταφέρει οπλισμό και 28 ωρών με φορτίο 12 πυραύλων MAM-L των 22 χλγρ. έκαστος. Ακόμη μπορεί να πετά σε ύψος έως και 13.000 μέτρων έχοντας μέγιστο βάρος απογείωσης τους 3,3 τόνους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις