Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Βασίλης Τσιάρτας για Big Brother: «Τηλεσκουπίδια, το απόλυτο τίποτα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ωστόσο
ουσιαστικά φωτογράφισε το νέο τηλεριάλιτι που παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.



Μιλώντας γενικότερα για την τηλεόραση ο Τσιάρτας έγραψε στο Facebook πως η τηλεόραση «…θέλει να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο τίποτα».

Συγκεκριμένα είπε: «Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα… Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων».

Ο Βασίλης Τσιάρτας, είχε καταφερθεί επίσης κατά του ΚΚΕ για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, αλλά και για την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα.

Στο ριάλιτι συμμετέχουν 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του για 15 εβδομάδες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Το Big Brother έκανε τηλεθέαση 27,8% στο γενικό σύνολο και 29,8% στο δυναμικό κοινό.


Eντωμεταξύ η κυρα Χαρίκλεια απο άνω ραχούλα παρατήρησε ότι το logo ειναι μασονικό, ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον αφού τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας :

Μήπως ειναι Συνωμοσιολόγα ? το περιγράφεις με τον ίδιο τρόπο που ελληνόφωνοι χλευάζουν και υποτιμούν με αυτό το τρόπο, του τύπου ότι αυτοί που δεν λένε τα δικά τους και δεν τρώνε σανό ειναι αμόρφωτοι και άπλα λένε θεωρίες συνωμοσίας, ενώ ο μασόνος που τους προσκυνάει και βγαίνει στην τηλεόραση δήθεν ως ειδικός με κοστούμια έχει κύρος! ή ο άλλος που εχει 10 πτυχία και 20 μεταπτυχιακά από μασονικές σχόλες τους τύπου London School of Economics (δείτε εδώ έναν που παρουσιάζουν ως "ειδικό" ενώ εχει βγει από επίσημη μασονική σχολή ), και έτσι χειραγωγούν τον όχλο τα ερπετά, και ενώ οι έξυπνοι βλέπουν αυτά που δεν βλέπουν οι πολλοί για τον όχλο λένε άπλα θεωρίες συνωμοσίας και ειναι βλάκες! έκαναν ολόκληρη εκστρατεία στο ίντερνετ και πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες από το 2014 για να μαζέψουν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες, και έτσι ο μέσος κακόμοιρης Νεοέλληνας που σε όλη την ζωή έχει ελεγχόμενη πληροφορία δεν ξέρει καν τι εννοείς με το "ερπετά", και νομίζει οτι ειναι άπλα γελοίες θεωρίες συνωμοσίας επειδή ο ίδιος ειναι ανίκανος να δει τι γίνεται γύρο του! και νομίζει οτι εννοείς ανθρώπους που μεταμορφώνονται σε σαύρες πράσινα ανθρωπάκια και αυτές οι χαζομάρες που του έχουν μάθει . Ενώ όταν εξήγησες σε κάποια και με στοιχειά και άρχισε και ξυπνάει απο το Matrix έγραψε αυτο: Νιώθω ότι αναγνωρίζω τον κόσμο από την αρχή. Πολλοί μπορούν να χάσουν τα λογικά τους. Με όλα αυτά γιατί νιώθουν ότι δεν ξέρουν που να σταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις