Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

video - HXHTIKO / Ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Kούβελας Mιλά στη Δέσποινα Μποτίτση για το αν πρέπει να φορούν οι μαθητές μάσκες στα σχολεία,

«Δουλειά μας είναι να φιλάμε και να αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας. - Το επόμενο που θα μπορούσαν να μας πουν είναι μη κάνετε sex. Είμαστε σοβαροί»; Ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας μιλά στον focus FM και στη Δέσποινα Μποτίτση για το αν πρέπει να φορούν οι μαθητές μάσκες στα σχολεία, γιατί και ποιός φταίει για τον διχασμό των Ελλήνων αλλά και για ένα νέο ενδεχόμενο lockdown. Ακούστε το ηχητικό αλλά και ολόκληρη την συνέντευξη εδώ :

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις