Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

video - TA ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ATZENTAΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ

Την ώρα που τα μέτρα για την ψευτοπανδημία όλο και γίνονται αυστηρότερα ενώ τα τεστ λαμβάνουν χώρα με μανιώδεις ρυθμούς ούτως ώστε να βρεθούν “κρούσματα”
(τα οποία στις πιο πολλές περιπτώσεις στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι ούτε καν φορείς), λαμβάνουν χώρα όλο και μαζικοτερα εμπρησμοί σε παραμεθόριες περιοχές. Όλα τα’χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε κυριολεκτικά…
Παράλληλα, ο πόλεμος χωρίς επιχειρήματα εντείνεται εναντίον όχι μόνο των γονέων που δεν δέχονται το φίμωτρο αλλά και από τους επίσημους φορείς προς κάθε επιστήμονα που καταρρίπτει το αφήγημα των κατακτητών μας. Αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση της Ελληνικής πνευμονολογικής εταιρείας η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται πως το ότι η μάσκα πρέπει να επιβληθεί είναι απλά η προσωπική τους άποψη. Μας γράφει δηλαδή πως για τη γενικευμένη χρήση μάσκας με σκοπό την καταπολέμηση μιας πανδημίας “δεν υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα” και “δεν υπάρχει απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση”




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.