Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

video - ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ THN TENOKPATIKH TYPPANIA

 Όσο οι αντιδράσεις για τα μέτρα αυξάνονται από την πλευρά των πολιτών ενώ η παραπληροφόρηση για τον ιό όλο και ξεσκεπάζεται, μοιραία οι επιβολείς υποπέφτουν σε αφελή λάθη και νέα fake news. Eπίσης, όπως ο εισαγγελέας τις προάλλες για να δικαιολογήσει την ποινικοποίηση των αντιδράσεων εφηύρε το “Δίκαιο της Ανάγκης” έτσι και τα υπόλοιπα “ραδιοφωνάκια” τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται την ανάγκη ακόμα και για τη χρήση στρατού με σκοπό την επιβολή των μέτρων και την “προστασία της υγείας μας.”

Επιπλέον είναι παρα πολύ σημαντικό ότι μέσα από τα λόγια του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης (το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό από τα υπουργεία) είδαμε πώς συνδέονται διάφορα κομβικά κομμάτια πάνω στο χρονοδιάγραμμα του τεχνοκρατικού δικτατορικού ελέγχου που ονειρεύονται.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις