Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αρμενία: «Το Μπακού έχει παραχωρήσει τον εναέριο έλεγχο των επιχειρήσεών στην Τουρκία - Γίνεται από ένα τουρκικό E7-T»


 Το Αζερμπαϊτζάν έχει παραχωρήσει τον εναέριο έλεγχο των στρατιωτικών επιχειρήσεών του εναντίον του Ναγκόρνο Καραμπάχ στην Αεροπορία της Τουρκίας, αυτό υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Αρτσρούν Χοβχανισιάν.

Σύμφωνα με τον Χοβχανισιάν, οι πτήσεις των τουρκικών και αζέρικων πολεμικών αεροσκαφών σήμερα «ελέγχονταν από την τουρκική αεροπορική διοίκηση Ε7-Τ» που εδρεύει κοντά στις τουρκικές πόλεις Ερζερούμ και Καρς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όσα ανέφερε η εκπρόσωπός του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan, σύμφωνα με την οποία ένα τουρκικό ιπτάμενο ραντάρ E7-T πετά στην περιοχή μεταξύ των περιοχών Erzurum και Kars, όπου σε αυτό επιβαίνουν ανώτατα στελέχη της τουρκικής Αεροπορίας.

Από εκεί γίνεται ο έλεγχος των αεροπορικών επιχειρήσεων των τουρκικών UAV και των αεροσκαφών του Αζερμπαϊτζάν.


Μια ακόμα είδηση που επιβεβαιώνει την παρουσία τουρκικών στρατευμάτων στο Αζερμπαϊτζάν και έρχεται ένα μόλις 24ωρο μετά την ρίψη ενός Su-25 της Αρμενίας από τουρκικό F-16 (σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Αρμενία). 

Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές και για δεύτερο μαχητικό της Αρμενίας το οποίο κατέπεσε, με τον πιλότο του να πιάνεται αιχμάλωτος από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις