Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ... Υπουργείο Άμυνας Αρμενίας: Συντρίψαμε νέα επίθεση των Αζέρων - 370 νεκροί και 22 Τ/Θ οχήματα κατεστραμμένα

 Νέα επίθεση στην αυτόνομη Δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν, επίθεση όμως, σύμφωνα μα πηγές της Αρμενίας η οποία αποκρούστηκε πλήρως από τις δυνάμεις των Αρμενίων.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, στις μάχες καταστράφηκαν 22 τεθωρακισμένα οχήματα κάθε είδους του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν και σκοτώθηκαν  τουλάχιστον 370 Αζέροι στρατιώτες.

Την ίδια ώρα η Αρμενία και στο πλαίσιο της σταδιακής κινητοποίησης όλων των εφεδρειών της, απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα όλων των αρρένων από ηλικία 18 έως 55 ετών. Όπως αναφέρεται για να εγκαταλείψει κάποιος τη χώρα θα χρειαστεί ειδική άδεια από τις ένοπλες δυνάμεις. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν, ακόμη όμως δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες από το καταρριφθέν μαχητικό. Μάλιστα όπως έχουμε ήδη αναφέρει η Αρμενία, μέσω του πρεσβευτής της στη Μόσχα απείλησε ότι θα κάνει χρήση των βαλλιστικών πυραύλων Iskander-M που διαθέτει εάν η Τουρκία εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί F-16 πάνω από το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις