Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Πάνω από 6.000 επιστήμονες και γιατροί υπέγραψαν Διακήρυξη κατά των Lockdowns

 


Date: 08/10/2020 Time: 13:40

Του Steve Watson

Πάνω από έξι χιλιάδες επιστήμονες και γιατροί υπέγραψαν αίτημα κατά των μέτρων

αποκλεισμού εξαιτίας του κορωνοϊού, προτρέποντας όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία κινδύνου, να συνεχίσουν τις ζωές τους κανονικά, καθώς οι κανόνες των lockdowns, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλούν «ανεπανόρθωτη ζημιά».

Μεταξύ αυτών που έχουν υπογράψει, είναι καθηγητές από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Δρ. Sunetra Gupta, ήταν ένας από τους συντάκτες της ανοικτής επιστολής, που εστάλη μαζί με το αίτημα, μαζί με τον Δρ. Martin Kulldorff του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και τον Δρ. Jay Bhattacharya του Στάνφορντ.

Το αίτημα αναφέρει, ότι οι κοινωνικές αποστάσεις και η υποχρεωτική μάσκα, προκαλούν «βλαβερές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία».

Το αίτημα, που ονομάζεται, Διακήρυξη του Great Barrington, στην πόλη της Μασαχουσέτης, στην οποία συντάχθηκε, έχει υπογραφεί από περίπου 54.000 πολίτες μέχρι στιγμής, από περισσότερους από 2.600 επιστήμονες ιατρικής και δημόσιας υγείας και περίπου 3.500 ειδικευόμενους.

«Όσοι δεν είναι ευάλωτοι, θα πρέπει να έχουν αμέσως το δικαίωμα να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως είναι κανονικά», αναφέρει, προσθέτοντας: «Η διατήρηση αυτών των μέτρων εγκλωβισμού (lockdown) σε ισχύ, μέχρι να είναι διαθέσιμο ένα εμβόλιο, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά, με τους μη προνομιούχους να έχουν υποστεί δυσανάλογη βλάβη».

«Οι τρέχουσες πολιτικές αποκλεισμού, έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη δημόσια υγεία», αναφέρει επίσης, η Διακήρυξη.

Και συνεχίζει: «Τα αποτελέσματα (για να αναφέρω μερικά), περιλαμβάνουν χαμηλότερα ποσοστά παιδικού εμβολιασμού, επιδείνωση των καρδιοαγγειακών επεισοδίων, λιγότερες εξετάσεις καρκίνου και επιδείνωση της ψυχικής υγείας – οδηγώντας σε μεγαλύτερη θνησιμότητα τα επόμενα χρόνια, με την εργατική τάξη και τα νεότερα μέλη της κοινωνίας, να φέρουν το μεγαλύτερο φορτίο».

«Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα πρέπει να είναι ανοικτά για διαπροσωπική διδασκαλία. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, θα πρέπει να επαναληφθούν. Οι νεαροί ενήλικες χαμηλού κινδύνου, πρέπει να εργάζονται κανονικά, και όχι από το σπίτι», τονίζει η Διακήρυξη.

Τέλος, απαιτεί να συνεχιστεί η φυσιολογική ζωή, αναφέροντας ότι: «Τα εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις πρέπει να ανοίξουν. Οι τέχνες, η μουσική, ο αθλητισμός και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, πρέπει να επαναληφθούν. Τα άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο μπορούν να συμμετέχουν, εάν το επιθυμούν, ενώ η κοινωνία ως σύνολο, απολαμβάνει την προστασία που της παρέχεται, σε σχέση με τους ευάλωτους, από αυτούς που έχουν δημιουργήσει την ανοσία της αγέλης.

Πηγή: infowars.com

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις