Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Σε καραντίνα η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: 17 κρούσματα κορωνοϊού


 Σε καραντίνα τέθηκε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, μετά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού που σημειώθηκαν ανάμεσα στους σπουδαστές.

Η εξάπλωση του ιού εντός της Σχολής της ήταν ραγδαία, αφού στην αρχή ανιχνεύτηκαν 2 κρούσματα, στη συνέχεια 5 και μετά 17, με αποτέλεσμα να ληφθεί αμέσως η απόφαση για κλείσιμο της Σχολής.

Θα παραμείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες με αποτέλεσμα αυτό να ισοδυναμεί με αναστολή της λειτουργίας της, καθώς τα προγράμματα των σπουδών είναι συγκεκριμένα και δομημένα επάνω σε χρονικούς περιορισμούς, ενώ ούτε οι καθηγητές επιτρέπεται πλέον να εισέρχονται σε αυτή.

Στρατιωτικές πηγές επισημαίνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των ατόμων που βρέθηκαν θετικά, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Η κατάσταση τόσο των μαθητών όσο και του προσωπικού που έχουν νοσήσει είναι πολύ καλή. Όλοι τους παρακολουθούνται στενά από τους ιατρούς, ενώ τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Η γυμναστική έχει ήδη απαγορευτεί σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους.

Υπήρξε σκέψη να εκκενωθεί η ΣΣΕ και οι Ευέλπιδες να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή εκπαίδευση από το σπίτι μέσω e-learning, αλλά αποφασίστηκε τελικά η εκπαίδευση στα τμήματα, απουσία των καθηγητών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις