Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Απροκάλυπτα!!! Δήλωση ΣΟΚ από Ισπανία ΥΠΕΡ Τουρκίας – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ

Απίστευτα λόγια από την Μαδρίτη
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, η Κύπρος, η «μικρή Κύπρος», όπως την ονομάζουν οι σύμμαχοι της Άγκυρας στην Ευρώπη, με την στήριξη της Ελλάδας και εν μέρει 
της Γαλλίας, ανάγκασε τους Ευρωπαίους να αλλάξουν το φιλοτουρκικό κείμενο που είχαν συντάξει στην αρχή και δεν άφηνε καν παράθυρο κυρώσεων για την Τουρκία.


Οι Τούρκοι, ωστόσο, βλέπουν πως η Ένωση είναι διαιρεμένη και προσπαθούν να το αξιοποιήσουν.

Στο πλευρό της Τουρκίας βρίσκονται χώρες όπως η Γερμανία και η… Ισπανία. Ναι η Μαδρίτη του σοσιαλιστή πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, κινείται στην γερμανική γραμμή.

Σε δηλώσεις ντροπής, την ώρα που δύο κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλούνται από τους τούρκο-ισλαμιστές της Άγκυρας, οι ηγέτες Γερμανίας και Ισπανίας δήλωσαν:

Μέρκελ: Υπάρχουν ανησυχίες, αλλά θέλουμε μια επικοδομοιτική σχέση με την Τουρκία για να είμαστε συνδεδεμένοι μαζί της. Είμαστε γείτονες και πολλά μέλη της ΕΕ είναι σύμμαχοι μαζί της στο ΝΑΤΟ.

Σάντσεθ: Η Τουρκία έχει μια μακρά σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ιστορία και πάνω από 80 εκατομμύρια κατοίκους. Είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ και έχουμε κοινά στρατηγικά συμφέροντα.

Ποια είναι άραγε αυτά τα κοινά στρατηγικά συμφέροντα;;; Η αρπαγή του μισού Αιγαίου;;; Η παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου;;;

Δείτε τις δηλώσεις της ντροπής:





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.