Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Αυξάνουν τη θητεία γιατί δεν έχουν κόσμο αλλά στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει πλεόνασμα ακόμη και σε “συνδικαλιστές”! Ερώτηση στη Βουλή


 Την ώρα που ο πρωθυυπουργός, ο ΥΕΘΑ και σύσσωμη η κυβέρνηση υποστηρίζει την αύξηση της θητείας ,γιατί δεν υπάρχει κόσμος σε μονάδες, μια ερώτηση στη Βουλή έρχεται να υπενθυμίσει στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ , ότι στους διαδρόμους του υπάρχει πολύ προσωπικό που περισσεύει. Όχι στρατιώτες, σμηνίτες ή ναύτες, αλλά μόνιμα στελέχη και μάλιστα “συνδικαλιστές”!

Το θέμα φέρνει στη Βουλή , ο κ.Απόστολος Αβδελάς, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, αφού όπως φαίνεται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ταυτίζονται στην …”αλίευση” ψήφων!

Μόνο το ΚΚΕ έχει πάρει σαφέστατη θέση για το θέμα. Τώρα έρχεται και η Ελληνική Λύση με ερώτηση του βουλευτή της η οποία  έχει να κάνει με τη παρουσία 12 “συνδικαλιστών” μίας ομοσπονδίας και άλλους 2 της ΠΟΕΣ!

Ο κ.Αβδελάς ρωτά τι ακριβώς κάνουν οι “συνδικαλιστές” και βέβαια θέτει το εύλογο ερώτημα: γιατί 12 “συνδικαλιστές” από τη μία πλευρά και μόλις 2 από την άλλη;

Τα ερωτήματα που θέτει ο βουλευτής είνα σοβαρά και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κ.Παναγιωτόπουλος ή ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής που είχε πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τους 12 συνδικαλιστές θα απαντήσουν.

Στα 7 ερωτήματα που θέτει ο βουλευτής να προσθέσουμε μερικά ακόμη:

•Η υπόθεση του fake ρεπορτάζ που προβλήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό και στο οποίο όπως αποδείχτηκε ενεπλάκη “συνδικαλιστικό” στρατιωτικό προσωπικό ,ερευνήθηκε ποτέ από το ΥΠΕΘΑ;

•Ο Α/ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων έχουν άποψη για όλα αυτά που ρωτά ο βουλευτής;

Η ερώτηση του κ.Αβδελά:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις