Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Συναγερμός στο Παρίσι: Επιτέθηκε σε άνδρα και τον αποκεφάλισε φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"


Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής είναι σε εξέλιξη στο διαμέρισμα του Παρισιού Βαλντ'Ουάζ όπου βρέθηκε ένα αποκεφαλισμένο πτώμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να πυροβόλησαν και να εξουδετέρωσα ν τον ύποπτο σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές. Το περιστατικό συνέβη στο γαλλικό τμήμα του Βαλ ντ' Ουάζ, 28 χλμ. βορειοδυτικά του Παρισιού.

Άλλα γαλλικά Μέσα σημειώνουν ότι ο ύποπτος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό το θύμα του.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με τη Le Figaro, φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά. Φέρεται ότι απείλησε τους αστυνομικούς όταν του ζήτησαν να πετάξει το όπλο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική εισαγγελία (Pnat) η οποία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για «ανθρωποκτονία που σχετίζεται με τρομοκρατική επιχείρηση» και «σύσταση εγκληματικής, τρομοκρατικής συμμορίας». Μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters, είπαν ότι άκουσαν τον ένοπλο να φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ» πριν επιτεθεί στο θύμα του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: RT. com, Le Figaro, Le Monde, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις