Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Σοκ από την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο


 Την απώλεια του 41χρονου Δημήτρη Καμπανάρου ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού, επιβεβαίωσε με ανάρτησή στον λογαριασμό της στο facebook η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Αποκατάστασης, «Νέα Θάλπη» .

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται...», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα, ενώ βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα. Οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Δημήτρη Καμπανάρου. Συγγενής φιλοξενούμενου αναφέρει στο enikos.gr ότι όταν του τηλεφωνούσε για να μάθει πώς είναι ο οικείος του και εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει, τον καλούσε πάντα πίσω για να τον ενημερώσει. Από χθες, όπως λέει, ο 41χρονος δεν απαντούσε ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα. Αυτό ήταν κάτι που τον προβλημάτισε γιατί δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση και στον Δήμο Διονύσου. Όλοι κάνουν λόγο για μια πολύ γνωστή οικογένεια που φημιζόταν για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπειά της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην τοπική κοινωνία ακούγεται ότι ο 41χρονος είχε ζητήσει από τους συγγενείς του να μείνει για λίγο μόνος, προφανώς για να αποφορτιστεί από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Δείτε την ανάρτηση:


Τι λέει o Στέλιος Προσαλίκας

Την οδύνη του για την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο εξέφρασε με δηλώσεις του στο enikos.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας. «Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχα στο Δ.Σ. της Ένωσης», είπε αρχικά ο κ. Προσαλίκας. «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού. Να σας πω χαρακτηριστικά πως εν μέσω πανδημίας είχε πάρει τόσα μέτρα προστασίας όσα δεν είχα πάρει όλες οι μονάδες στην Ελλάδα».

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ο Δημήτρης, με υψηλό, υπερβολικό θα έλεγα, αίσθημα ευθύνης», επισήμανε ο κ. Προσαλίκας, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους. Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικειοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί, δεν άντεξε αυτό το τεράστιο βάρος».

Να σημειωθεί πως ο κ. Προσαλίκας είχε επισκεφθεί πριν από λίγο καιρό τη Μονάδα στον Άγιο Στέφανο και όπως είπε: «πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω από τα μέτρα που είχε πάρει».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις