Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Άσαντ: Η δολοφονία είναι ο τρόπος λειτουργίας της Αμερικής


 Για το σχέδιο φυσικής εξόντωσής του από τις ΗΠΑ, υπό τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας, και με δηλώσεις του στο Sputnik τόνισε πως «η δολοφονία είναι ο τρόπος λειτουργίας της Αμερικής».

Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, στον απόηχο της αποκάλυψης πως ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, επεδίωκε τη φυσική εξόντωσή του ανέφερε ότι «η πράξη της δολοφονίας είναι ένα τυπικό εργαλείο πολιτικής των ΗΠΑ».

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι σκόπευε να εξοντώσει τον Άσαντ στην αρχή της Προεδρίας του και αποκάλυψε ότι ο Αρχηγός του Πενταγώνου, Τζιμ Ματς, τον έπεισε να μην το κάνει.

Ο Άσαντ, από την πλευρά του, σε συνέντευξή του στο Sputnik, είπε:

«Η δολοφονία είναι ο αμερικανικός τρόπος λειτουργίας. Αυτό κάνουν όλη την ώρα - για δεκαετίες, παντού, σε διαφορετικές περιοχές αυτού του κόσμου. Αυτό δεν είναι κάτι νέο».

Όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος της Συρίας, η ύπαρξη σχεδίων δολοφονίας από τις ΗΠΑ είναι «αυτονόητη» και «υπήρχε πάντα, για διαφορετικούς λόγους».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε το εξής:

«Πρέπει να το περιμένουμε αυτό στην κατάστασή μας, στη Συρία. Με αυτήν τη σύγκρουση, με τους Αμερικανούς να καταλαμβάνουν τα εδάφη μας και να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες, είναι αναμενόμενο. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία πληροφορία, θα πρέπει να είναι αυταπόδεικτο».

Σχετικά με την πρόληψη, ο Πρόεδρος της Συρίας είπε ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε διάσπαρτο μεμονωμένο επεισόδιο απειλής, αλλά μάλλον στη γενική συμπεριφορά των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Άσαντ τόνισε:

«Τίποτα δεν θα αποτρέψει τις ΗΠΑ από τη διάπραξη αυτού του είδους βίαιων ενεργειών, εκτός εάν υπάρχει διεθνής ισορροπία στο πλαίσιο της οποίας οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα εγκλήματά τους. Διαφορετικά, [οι ΗΠΑ] θα συνεχίσουν τέτοιου είδους πράξεις σε διαφορετικούς τομείς και τίποτα δεν θα τις σταματούσε».

Ερωτηθείς για το εάν γνώριζε άλλες απόπειρες δολοφονίας κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του, ο Άσαντ απάντησε:

«Δεν έμαθα για κάποια απόπειρα, αλλά όπως είπα, είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πολλές απόπειρες, ή ίσως σχέδια, για να είμαι πιο ακριβής».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις