Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

«Δώρο Θεού ο κορωνοϊός για την Αριστερά» – Κυνική ομολογία από διεθνίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)


 Γελώντας ομολογεί τα παρακάτω απίστευτα!

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τη στιγμή που ακούσαμε τον Τραμπ να αποκαλεί «ευλογία από τον Θεό» τη μόλυνσή του με Covid-19, καθώς χθες Πέμπτη έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός Τζέιν Φόντα χαρακτήρισε…

ολόκληρη την πανδημία «δώρο Θεού», προκαλώντας κύμα οργής στα social media.

Η αυτοπροσδοριζόμενη ως «ακτιβίστρια» και πολέμιος του Ντ.Τραμπ προέβη στην παραπάνω δήλωση κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event που πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους Washington Times.

Μάλιστα η 82χρονη πρόσθεσε με αρκετό κυνισμό πως γνωρίζει «ότι είπε κάτι φρικτό» και επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα, τόνισε ότι η πανδημία ουσιαστικά αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του Τράμπ.

«Νομίζω ότι η Covid είναι το δώρο του Θεού προς την αριστερά. Ξέρω ότι λέω κάτι φρικτό. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που στάλθηκε σε εμάς και αποκάλυψε ποιος είναι πραγματικά ο Τραμπ, τι υποστηρίζει και τι παθαίνει ο μέσος άνθρωπος και η εργαζόμενη τάξη σε αυτή τη χώρα. «

Άνθρωποι που δεν το έβλεπαν πριν το βλέπουν τώρα, και έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την οργή».

Όπως ήταν φυσικό, η δήλωση της ηθοποιού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, ως επί το πλείστον από υποστηρικτές του Τραμπ, όπως ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς: «Τζέιν Φόντα: μια ασθένεια που σκότωσε 200.000 Αμερικανούς “δώρο θεού” για την αριστερά».


(φωτο:video screenshot)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις