Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δελαστίκ


 Σε ηλικία 68 χρόνων έφυγε χθες από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ, από μακροχρόνια ανίατη ασθένεια.  

Ο Γιώργος Δελαστίκ εργάστηκε στη δημοσιογραφία από το 1979, ως πολιτικός συντάκτης και αναλυτής στις εφημερίδες «Ριζοσπάστης», «Πρώτη», «Το Παρόν», «Καθημερινή», «Ελευθερία Λάρισας» και «Εθνος» και στο περιοδικό «Επίκαιρα». 

Το 1989 ίδρυσε το περιοδικό «Πριν», του οποίου διετέλεσε διευθυντής, όπως και στην εφημερίδα «Πριν». Ως αναλυτής εργάστηκε στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα «Δίαυλος 10», ΑΝΤ1 και Mega. Εγραψε πέντε βιβλία: «Το τέλος των Βαλκανίων», «Αποκάλυψη Τώρα – Ο δρόμος προς τη μονοκρατορία», «Η νέα Γιάλτα», «Συνωμοσία στη Μεσόγειο», «Αφγανιστάν» και συμμετείχε σε πολλά άλλα.

 Ηταν υποψήφιος βουλευτής σε πολλές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Αντιπολίτευσης και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η κηδεία του Γιώργου Δελαστίκ θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις