Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τρομοκρατική επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Αλεξανδρέττα της Τουρκίας (photo - video)

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Αλεξανδρέττα της νοτιοδυτικής Τουρκίας, την πρωτεύουσα της επαρχείας Χατάι στα σύνορα με τη Συρία.

Όπως μετέδωσε η τουρκική Milliyet, ο νομάρχης της Χατάι, Ραχμί Ντογάν, ανέφερε μέσω twitter ότι όλα ξεκίνησαν, όταν δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα με δύο υπόπτους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς, ενώ πριν από την έκρηξη έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τρομοκρατών και των δυνάμεων ασφαλείας.


Ο δήμαρχος της περιοχής δήλωσε ότι o ένας ύποπτος προχώρησε στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, ενώ ο δεύτερος ξέφυγε από τις Αρχές και αναζητείται.

Ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην Αλεξανδρέττα, στην τουρκική επαρχία Χατάι, έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης αυτής το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Φενέρ, η οποία αποκλείστηκε αμέσως μετά την έκρηξη.


Η Daily Sabah δείχνει ως υπεύθυνο της επίθεσης το PKK, παρόλα αυτά δεδομένου της περιοχής που συνέβη η επίθεση αλλά και του τρόπου (βομβισμός αυτοκτονίας) είναι πιθανότερο να πρόκειται για χτύπημα ισλαμιστών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις