Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

EKTAKTO (video) - Τραυματίες Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο από πυρά Τούρκων - STOXOS.GR: ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΕΜΜΑΤΑ... Δεν υπάρχουν Έλληνες Στρατιώτες τραυματίες στον Έβρο...!!!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
Μεταφέρουμε την είδηση όπως μας την εδωσε ο συνάδελφος στο παρακάτω βίντεο 



ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STOXOS.GR :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΕΜΜΑΤΑ... Δεν υπάρχουν Έλληνες Στρατιώτες τραυματίες στον Έβρο...!!!



Από εχθές το βράδυ -και ξέρουμε από ποιόν ακριβώς ξεκίνησε, κυκλοφορεί η ψευδέστατη είδηση ότι υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες τραυματίες στον Έβρο και μάλιστα αρκετοί, οι οποίοι χτυπήθηκαν δήθεν από "ευθεία πυρά" τούρκων...

 Ο "Στόχος" επικοινώνησε με όλους όσους πρέπει στον Έβρο -αν και θα το μαθαίναμε αμέσως αν κάτι είχε συμβεί- οι οποίοι διέψευσαν οποιοδήποτε περιστατικό, πόσο μάλλον να υπάρχουν τραυματίες.

Ο Έβρος είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και ο αποπροσανατολισμός και τα ψέμματα δεν βοηθάνε καθόλου αυτή την στιγμή.

Η είδηση εκτός από ψευδής είναι και επικίνδυνη και αναπαράγεται και από κάποια "μπλογκ" αφού όχι μόνο ενισχύει τον υβριδικό πόλεμο των τούρκων αλλά δημιουργεί και ψυχολογία αρνητική άνευ λόγου και αιτίας.

Ταυτόχρονα ελοχεύει ο κίνδυνος -όπως με το βοσκόπουλο και τον λύκο- αν συμβεί κάτι στην πραγματικότητα και πρέπει να μεταδοθεί προς άμεση κινητοποίηση, ο κόσμος πλέον να μην το πιστεύει. 

Οι υπηρεσίες μας θα πρέπει άμεσα να ελέγξουν, αν αυτοί που τα ξεκινάνε κι αυτοί που τα διαδίδουν τα ψέμματα αυτά, είναι απλά, άσχετοι, επιπόλαιοι, ή εγκάθετοι του εχθρού! 

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις