Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή σε εκδήλωση πατριωτών υποστηρικτών του Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ (φώτο-βίντεο)

 


Γράφει: Θάνος Νικηταράς

email: info@pronews.gr

Ένας διαδηλωτής σε εκδήλωση υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, το περιστατικό σημειώθηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 


Η κατάσταση στις ΗΠΑ μυρίζει μπαρούτι, καθώς κατά τη διάρκεια πατριωτικής διαδήλωσης ένας άνδρας δολοφονήθηκε από έναν ένοπλο. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του Σαββάτου υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του «Black Lives Matters» από τη μια πλευρά και πατριωτών από την άλλη. 


Το αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να χάσει ένας άνδρας την ζωή του. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ το θύμα είχε έντονο διαπληκτισμό με έναν διαδηλωτή του κινήματος «BLM». Τότε ένας τρίτος έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το θύμα είχε βγάλει σπρέι πιπεριού για να τον ψεκάσει. 

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ δεν είναι γνωστό ακόμη αν πρώτα έβγαλε το θύμα το σπρέι ή ο δράστης το όπλο.

 

 

 

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως ο ύποπτος για την δολοφονία είναι ιδιωτικός φρουρός, ο οποίος προσελήφθη από το ιδιωτικό κανάλι 9NEWS και δεν έχει σχέση με το κίνημα «Black Lives Matter», αλλά άλλες πηγές καταγγέλλουν πως ήταν μέλος των ANTIFA.

 

 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις